Nu rata niciodată ocazia:

joi, 12 septembrie 2013

Wild Carpathia 2 (subtitrat română)



Încântaţi, se pare, de ţara noastră, iată că Alasdair Grant (coproducător) şi Charlie Ottley (prezentator), revin cu un nou episod din seria Wild Carpathia intitulat: From The Mountains To The Sea (De la munţi până la mare). Dacă prima parte a documentarului "Wild Carpathia" a prezentat munţii spectaculoşi (Carpaţii Occidentali - Munţii Apuseni) şi pădurile seculare ale Transilvaniei, acest episod este o călătorie de la Porţile de Fier până în Delta Dunării, care include prezentarea unor locuri de pe Valea Cernei, de pe Valea Oltului, a Munţilor Făgăraş, a Castelului Peleş şi a mănăstirii Cozia. De asemenea, documentarul include prezentarea unor localităţi din Delta Dunării (un labirint neobişnuit de frumos de stuf, lacuri, mlaştini, cursuri de apă, viaţă sălbatică şi păsări rare, dupa cum afirmă Charlie Ottley), precum şi câteva interviuri cu principesa Margareta, Ivan Patzaichin şi alte personalităţi. "România este o ţară minunată şi fascinantă. Românii sunt persoane ospitaliere, prietenoase, muncitoare şi mândre", mai spune Charlie Ottley. Bun băiat, Charlie Ottley!
N.N.
Dacă vizionați videoclipuri YouTube pe computer, puteți schimba manual calitatea video. Pentru aceasta, dați clic pe pictograma roată din colțul dreapta de jos al playerului video și alegeți calitatea dorită.
În funcție de dispozitivul utilizat, puteți vedea opțiuni de calitate diferite. Dacă nu vedeți opțiunea de a selecta calitatea videoclipului, calitatea redării este stabilită automat.

                   Wild Carpathia 3 (în curând)



Acum, Wild Carpathia 3, integral, aici.
Update
Mesajul echipei "Wild Carpathia", care a promovat şi a lăudat România în străinătate prin intermediul unui documentar în trei părţi difuzat în zeci de ţări, a fost postat pe pagina de Facebook a acestora.
"Sunt extrem de jenat de ignoranţa şi de prejudecăţile colegilor britanici cu privire la viziunea lor despre România", începe mesajul lansat de britanici pe Facebook, menţionând totodată că pseudo- documentarele precum "Vin Românii" sunt "o ruşine pentru orice cineast cinstit".
UPDATE 2

Se pare că Charlie Ottley s-a îndrăgostit iremediabil de România şi Carpaţii noştri sălbatici, astfel încât, echipa Wild Carpathia, este gata de filmare pentru cel de-al patrulea episod care se va intitula White Carpathia.
  „Aceasta este misiunea mea cu acest program: să spun lumii din nou ce frumoasă este România şi să arăt tuturor din Europa şi de peste tot că românii sunt oameni fantastici. Wild Carpathia 4 va arăta România în perioada iernii. Vrem să începem cu toamna să surprindem culorile, apoi să prindem primii fulgi de zăpadă, lupii care merg prin nămeţi, tradiţiile de iarnă, Crăciunul şi Paştele şi terminăm cu apariţia florilor primăvara şi topirea zăpezii”, spune Charlie Ottley.
Cei care vor să facă donaţii, pentru ca acest proiect să poată fi realizat, o pot face aici:http://www.wildcarpathia.tv/documentary/wild-carpathia-4 . Dacă totul va decurge normal, acest episod va avea premiera în luna mai 2016 şi va putea fi urmărit online, în exclusivitate,  pe acest blog!

14 comentarii :

  1. Superb, multumim! Ma tot uit si nu-mi vine sa cred ca aceasta e Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, aceasta-i România, dar partea ei mai puţin locuită! Mulţumim şi noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asociatia pt. eutanasierea stapanilor fara caini14 septembrie 2013 la 20:03

    Bine zis ca e partea mai putin locuita, altfel era imposibil sa nu apara in cadru vreun maidanez, vreo potaie, vreo sarla, vreo cotarla... In rest, toate bune si frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nostim comentariul "Asociatiei...". Subscriu. Documentar excelent, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. @nextdingo
    Aşa dupa cum mi-ai sugerat, am înlocuit prima postare cu o versiune de rezoluţie mult mai bună. Pentru conexiuni mai lente este disponibilă, în continuare, prima variantă.

    RăspundețiȘtergere
  6. saitul se incarca f. greu. ce s-a intimplat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, a fost o mică problemă cu un gadget pe care l-am eliminat. Fix it!

    RăspundețiȘtergere
  8. F.f frumos. Realizare deosebita.Multumiri pentru post.

    RăspundețiȘtergere
  9. F.F. Frumos.Dar, cum poate o groapa de gunoi din zona vacaresti=sector 4 Bucuresti sa fie comparat cu Amazon??? ("Amazon??? Nu.Bucuresti." frumos plagiati- acum am inteles de unde au copiat avem niste ecologisti de kakat

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ştiu la ce te referi. Fii mai explicit şi lămurim problema, imediat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca individul anonim, confunda lacul Vacaresti cu lacurile din zona Calarasi care apar in documentar, iar faptul ca Delta Dunarii a fost numita Amazonul Europei, evident, cu ghilimelele de rigoare, nu mi se pare deloc exagerat!

    RăspundețiȘtergere
  12. frumos dar nu-i in hd . cel mult un 480px

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ că te preocupă mult chestia asta cu HD. Spre ştiinţa ta şi a altora care mai fac obsevaţii de acest gen: un film HD curat e atunci când postul după care îl înregistrezi transmite în HD şi punct. Altfel, vorbim de un HD convertit cu ajutorul unui software(noi folosim vreo 10-12), care se apropie, cât de cât, dacă selectezi opţiunea HD din player...

      Ștergere
    2. Dacă doreşti în HD, îl poţi viziona AICI. E adevărat, fără subtitrare.

      Ștergere