Alege şi comandă. Simplu, rapid, comod:

miercuri, 28 decembrie 2011

Kapitalism - reţeta noastră secretă


O reţetă compensată 100% pentru "băieţii deştepţi" (securişti, şmecheri, hoţi, profitori), dar care a costat poporul român 22 de ani de sărăcie şi deziluzii.

Vine o vreme când revoluţia...

6 comentarii :

 1. Da, asa s-a intamplat, cu adevarat. Un documentar pe care ar trebui sa-l vada tot poporul romin, dupa care sa-si traga mii de palme! Asa ne trebuie. Romania, trzeste-te, odata!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. nu am reusit s-al vad tot. ipocrizia "eroilor" acestui documentar imi provoaca greata.
  voi lasa sa treca putin timp, voi inghiti in sec si am sa continui vizionarea.
  chiar daca multi gandesc asa, poporul roman nu e vinovat si nu are de ce sa-si dea palme. sa speram ca vinovatii vor fi pedepsiti

  RăspundețiȘtergere
 3. aaaaaaaaaaaaa
  multumesc pentru film

  RăspundețiȘtergere
 4. @alienatu
  Deşi nu-mi place să vorbesc în numele poporului, totuşi, aş zice că românii, în general, poartă o mare vină pt. modul cum au ales în 1992. Adică, ai şansa istorică de a scăpa de comunişti şi tu alegi Ion Iliescu, un nomenclaturist care mustea de comunism şi care, atunci când şi-a simţit poziţia ameninţată, s-a înconjurat de securişti, de falşi revoluţionari, de profitori şi aşa a început marele jaf naţional, coordonat de Adrian Năstase, fireşte(sic!)... Ce-am ales, aia am cules!

  RăspundețiȘtergere
 5. vad ca e blocat pe romania cum pot sa-l vad totusi...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am obsevat şi eu acum. Mă surprinde oarecum faptul întrucât GAV care este o agenţie de publicitate/comunicare din România, nu cred să aibă vreun drept de autor sau de exclusivitate pt. acest documentar. În fine, pâna la clarificarea situaţiei poţi folosi un proxy sau dcă nu te descurci foloseşte aplicaţia Ultrasurf pe care o poţi descărca de AICI!

   Ștergere

Comentaţi prin Facebook :

Adevărul

Blog Archive

EVENIMENT

Mediafax