Alege şi comandă. Simplu, rapid, comod:

luni, 31 mai 2010

Sicko - subtitrat


Sicko. Un documentar de Michael Moore. Un documentar incredibil despre sistemul asigurărilor de sănătate american. Privind acest film, ai impresia că „Moartea domnului Lăzărescu” e doar o glumă nevinovată. Şi când te gândeşti că toate acestea se întâmplă în cel mai democratic, cel mai puternic, cel mai cel stat din lume, visul american pare, mai degrabă, un coşmar care tulbură şi somnul românilor, de mulţi ani.
DOCUMENTAR DISPONIBIL LA CERERE. POSTAŢI UN COMENTARIU ÎN ACEST SENS!

7 comentarii :

 1. Intr-adevar,naucitor documentar.Multumiri pentru postare mai ales ca e si subtitrat.Credeam ca numai la noi se pot intampla astfel de anomalii in sistemul sanitar,ca sa nu le spunem atrocitati.Inca o data dictonul latin "Homo homini lupus est" se dovedeste cat se poate de adevarat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. @vlad
  În primul rând, vreau să-ţi mulţumesc că mi-ai apreciat articolele pe care nu le-ai citit!În al doilea rând, vreau să-ţi transmit, atât ţie, cât şi altor spameri că noi, ăştia mai hârşiţi în ale netului, nu prea muşcăm din prima,ci mai întâi facem un search pe Google, de exemplu, şi ne documentăm asupra cazului.Am constatat, astfel, ca stai bine cu partea de copy/paste!Oricum, îţi apreciez efortul mai ales că un predecesor de-al tău, mult mai celebru, pe numele său Vlad Ţepeş, tot aşa şi-a făcut publicitate la turci prin spamuri şi ţepe!Aşadar, adelante, Sancho, cum s-ar zice pe acolo, prin Spania!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte interesant.Ar trebui ca toti cei din sistemul de sanatate sa vada acest documentar,poate invata ceva!

  RăspundețiȘtergere
 5. incarca f. greu si as vrea sa-l vad, totusi. ma puteti ajuta?

  RăspundețiȘtergere
 6. @UPU
  Greu sa găseşti un hosting bun pt. acest film. Am încercat, cândva, pe YT si ne-am ales cu o desfiinţare de cont! Până vom găsi, însă, hostingul potrivit îţi oferim o alternativă mai bună:filmul plus subtitrarea .

  RăspundețiȘtergere

Comentaţi prin Facebook :

Adevărul

Blog Archive

EVENIMENT

Mediafax