Nu rata niciodată ocazia:

sâmbătă, 2 februarie 2019

The Greatest Story Never Told 10/27

Toate cele 27 episoade ale acestui documentar, all in one, le puteţi viziona, cu subtitrare în limba română, exclusiv aici!
evomag.ro

15 comentarii :

  1. Multa ,prea multa publicitate in aceste documentare, uneori extrem de enervanta sau cu continut indecent ca sa nu zic altfel. Ce se poate face ca sa scapam de ea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi aici fara ads: https://my.duda.co/mb/site/steliano

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru reclamele de tip video încorporate, o extensie perfectă ar fi Openload Video Only care pe lânga faptul că stopează reclamele video în totalitate, oferă şi posibilitatea de descărcare video prin modificarea stucturii playerului. Aceasta din urmă funcţioneaza în playerele de tip hosting ca RapidVideo, Streamango, OpenLoad (cazul de faţă) şi posibil altele. Încă nu am testat-o suficient de mult ca să-mi dau seama cât de safe este, dar face treabă bună. Bineînţeles, mai există şi altele pe care le poţi găsi şi singur. Mulţumit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADDÉNDA
      Am observat, totuşi, că această aplicaţie întârzie deschiderea browserului Google Chrome cu 7-8 secunde, aşa că decizia de a o folosi vă aparţine!

      Ștergere
  4. Nu mai e si partea 11 si mai departe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum uşor se poate intui,în total, sunt 27 episoade din acest documentar. Vor urma şi celelalte dar, momentan, sunt implicat în alte proiecte, aşa că periodicitatea postărilor va fi mai rară... Dacă eşti nerăbdator, le poţi vedea pe Dailymotion unde cineva le-a urcat însă cu subtitrări realizate cu Google Translate. Ori ştim cu toţii cum traduce GT în limba română, adică dezastruos! Îţi dau un exemplu din ep. 11:"Battle zones littered with charred and broken tanks" =Zonele de luptă murdarite cu tancuri lovite sau stricate. Traducerea corectă= Câmpul de luptă este presărat cu tancuri arse şi avariate. Iar exemplele pot continua...

      Ștergere
    2. a trecut aproape un an de la raspunsul tau, link ?

      Ștergere
    3. Din păcate, nu am mai abordat acest documentar din lipsa de timp, deşi observ că are destul de multe vizualizări . Cred că îl vom relua, dar nu promit dat fiind volumul mare de muncă. La partea de traducere mă refer...

      Ștergere
    4. În cele din urmă, am reuşit să fac o subtitrare acceptabilă pentru documentarul The Greatest Story Never Told (full movie), cu ajutorul unui soft. Îl poţi viziona,aici!

      Ștergere
    5. Mi-ai făcut seara fram
      God bless you

      Ștergere
  5. am cautat eu pe dailymotion dar nu le-am gasit.. pune-le pe blogul tau te rog chiar daca nu sint asa bine traduse..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă surprinde faptul că nu le-ai găsit acolo. În sfârşit, o să mă gândesc bine dacă o să le repostez aici, având în vedere gravele greşeli de traducere despre care menţionam în comentariul precedent. Poate facem un compromis, totuşi, urmând ca pe măsură ce avansăm noi cu traducerile să le înlocuim treptat... Ar fi o soluţie de compromis.

      Ștergere