Alege şi comandă. Simplu, rapid, comod:

duminică, 9 octombrie 2016

Wild Carpathia 4: Seasons Of Change, full HD


Aşadar, ceea ce trebuia iniţial să se numească White Carpathia a ieşit, până la urmă, Wild Carpathia: Seasons Of Change, un documentar rotund cu tangente şi cotangente vizibile, dar cam lipsit de substanţă.
Poate şi lipsa banilor, poate şi zăpada mai zgârcită din iarna trecută, poate şi graba de a realiza accest documentar, au făcut ca iarna care trebuia să fie tema centrală a filmului a fost mai puţin prezentă. "Wild Carpathia 4 va arăta România în perioada iernii. Vrem să începem cu toamna să surprindem culorile, apoi să prindem primii fulgi de zăpadă, lupii care merg prin nămeţi, tradiţiile de iarnă, Crăciunul şi Paştele şi terminăm cu apariţia florilor primăvara şi topirea zăpezii”, spunea Charlie Ottley înaintea începerii filmărilor. N-a ieşit chiar aşa. Departe de mine intenţia de a critica acest documentar, pur şi simplu este o analiză cinegrafică făra pretenţii. Altfel, trebuie să aducem mulţumirile noastre producătorilor Charlie Ottley/Alasdair Grant, dar şi întregii echipe. Nu în ultimul rând, mulţumiri se cuvin tuturor persoanelor care au donat bani pentru acest proiect şi, în mod special, lui Horia Tecău, un băiat de toată isprava. Toţi acești oameni deosebiți au făcut posibilă realizarea acestui documentar, cu orice preţ, pentru promovarea României în lume.

2 comentarii :

  1. Si ce-i cu svastika in logoul blogului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deşi n-are nicio legătură cu subiectul, ţi-am publicat comentariul pentru a te mai dumiri. Cf. DEX(2012), svastica= 1.Obiect în formă de cruce cu brațe egale, îndoite la capăt în unghi drept, servind ca simbol religios la unele popoare orientale; Faptul că a fost folosită ca emblemă politică de nazişti, nu mă interesează. Dacă deranjează acest favicon, o să-l înlocuiesc cu secera şi ciocanul! Vezi:https://goo.gl/omS5aA, min. 2:10!

      Ștergere

Comentaţi prin Facebook :

Adevărul

Blog Archive

EVENIMENT

Mediafax