Nu rata: Crazy Days:

marți, 10 noiembrie 2015

Pe urmele lui Hitler - ep.1


Pentru o calitate mai bună, selectaţi din setări player opţiunea 720pHD! Episodul 2, aici! La începutul anului 2014, au fost desecretizate peste 700 de pagini de documente confidenţiale FBI conform cărora ar fi putut fi posibil ca Hitler să fi supravieţuit şi să fi fugit în America de Sud după căderea Germaniei naziste. O notă a legendarului director FBI J Edgar Hoover, descoperită recent, spune: "Oficialii armatei americane prezenţi în Germania nu au găsit cadavrul lui Hitler şi nici surse de încredere care să spună cu certitudine că Hitler este mort".
În documentarul "Pe urmele lui Hitler", Bob Baer, un veteran CIA cu peste 20 de ani de experienţă şi unul dintre cei mai respectaţi experţi în informaţii militare din lume, alături de John Cencich, un investigator de crime de război, conduc o echipă de experţi internaţionali plecaţi în căutarea adevărului despre dispariţia lui Hitler.
De-a lungul episoadelor, echipa formată din anchetatori internaţionali, vânători de nazişti, oameni de ştiinţă, experţi în medicină legală şi jurnalişti va examina misterul din jurul morţii lui Hitler. Cu ajutorul documentelor recent desecretizate de agenţiile de informaţii din întreaga lume şi al tehnologiilor moderne care oferă mijloace indisponibile până acum, Bob Baer redeschide cazul vechi de 70 de ani. De la descoperirea unui adăpost nazist ascuns adânc în jungla argentiniană, investigarea cazului unui misterios avion prăbuşit în mlaştinile columbiene şi până la scufundări în căutarea unor dovezi despre un posibil submarin nazist care l-ar fi transportat pe Hitler din Europa, echipa nu se va opri până nu va descoperi adevărul.




7 comentarii :

  1. Răspuns pt. vizitatorii din Spania care ne-au contactat prin email:
    - accesaţi domeniul www.steliano.blogspot.ro ca să vizionaţi întregul conţinut al paginii.
    - atunci când accesaţi domeniul www.steliano.blogspot.com veţi fi redirecţionat către domeniul din ţara respectivă, în cazul vostru www.steliano.blogspot.es, pentru care accesul la conţinutul video este restricţionat de către anumite site-uri gazdă! Răspunsul este valabil şi pt. vizitatorii din alte ţări.
    La întrebarea voastră: câte episoade mai sunt din acest documentar, răspunsul este: mai sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceste indicaţii nu mai sunt de actualitate pentru că am revenit la vechiul domeniu: https://steliano.blogspot.com

      Ștergere
  2. Cred că am fost destul de clar în postarea anterioară! Pentru cei din UK: nu mai accesaţi de exemplu: steliano.blogspot.co.uk/2015/11/pe-urmele-lui-hitler-ep1.html, pentru că nu veţi putea vedea conţinutul!!! Schimbaţi cu: http://steliano.blogspot.ro/2015/11/pe-urmele-lui-hitler-ep1.html. Grecia, la fel!

    RăspundețiȘtergere
  3. the media could not be loaded either because the server or network failed or because the format is not suported

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gives refresh the page or try another browser like Mozilla or Chrome. If not run, come back with more details...

      Ștergere
  4. celelalte episoade unde se pot viziona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate episoadele se pot viziona pe acest blog, atât cele din sezonul 01(9 episoade) cât şi cele din sezonul 02( 8 episoade)! Verifică mai atent, derulează pagina până jos, foloseşte funcţia de căutare automată(colţul din dreapta sus din sidebar), nu mai fi superficial şi le vei găsi. Dacă eşti începător, mai scrie-ne şi te vom îndruma pas cu pas!

      Ștergere