Nu rata: Crazy Days:

luni, 16 noiembrie 2015

Pe urmele lui Hitler ep. 2


În documentarul "Pe urmele lui Hitler", Bob Baer, un veteran CIA cu peste 20 de ani de experienţă şi unul dintre cei mai respectaţi experţi în informaţii militare din lume, şi John Cencich, un investigator de crime de război, conduc o echipă de experţi internaţionali plecaţi în căutarea adevărului despre dispariţia lui Hitler... Episodul 3,aici.


8 comentarii :

  1. Foarte interesant doc. Trimite-mi-l si mie sa-l bag in tub. Garantat C/M viuri. !
    Thanks my friend.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai când vroiam să ţi le trimit, am observat că ţi-ai şters contul de pe YT. Te înţeleg pentru că şi pe mine mă bate gândul. Ştim noi de ce!

      Ștergere
  2. Da, f. interesante aceste doc. numai ca hosterul pe care il folosesti baga la greu popups care sunt extrem de enervante si panicheaza multi vizitatori. incearca alta gazda cum ar fi VK sau alta, poate chiar YT.

    RăspundețiȘtergere
  3. În principiu, ai dreptate, însă este foarte greu să găseşti un hoster bun pt. acest gen de documentare! YT, exclus din raţiuni legate de ©. VK este o opţiune pe care o avem în vedere. Până atunci îţi sugerez să foloseşti un adblocker mai bun care se numeşte uBlock origin (extensie) iar pt. Google Chrome îl poţi instala din Magazinul web Chrome. La fel pot proceda şi utilizatorii browserului Mozilla Firefox căutându-l in add-ons. După instalare dezactivează-l pt. paginile din acest domeniu (un singur click pe pictograma albastră) şi activează blocare popups (un singur click pe pictograma gen fişiere). Testat de mine şi funcţionează perfect! Popups-urile la care faci referire sunt complet inofensive oricum (aşadar nu sunt motive de panică) , pur şi simplu le închizi după ce apar şi apoi dai iar click pe player ca să ruleze conţinutul video. Mulţumim, totuşi, pt. sugestii şi aşteptăm opinii şi de la alţi vizitatori ai blogului nostru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde gasesc si eu subtitrarile? Si in engleza ca le traduc eu.
    Ms mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o să le găseşti nicăieri pe net nici în română, nici în engleză. Acestea sunt înregistrări online cu subtitrarea inclusă. Pentru a obţine subtitrările în engleză încearca, totuşi, MovieCaptioner. E un soft pe care l-am folosit, uneori, are o acurateţe de peste 99%, dar e de muncă! Cost: $129.95 US. Succes!

      Ștergere
    2. salutare Stelian. imi era frica de raspunsu asta. am cautat ca nebunul peste tot subtitrari si nu am gasit.

      Ștergere